Братовчед на зверски убитатата в Галиче Андрея написа покъртително послание

...
Братовчед на зверски убитатата в Галиче Андрея написа покъртително послание
Коментари Харесай

Братовчедът на закланата и изнасилена Андрея написа покъртително послание до нея

Братовчед на свиреп убитатата в Галиче Андрея написа покъртително обръщение до нея на страницата си във Facebook. В него Марио Милчев разкрива, че момичето е чакало с неспокойствие бала си и споделя какъв брой чисто и положително е било то.

"Искам да кажа няколко думи за Андрея, като директен очевидец на всичко протичащо се към нея и като моя първа братовчедка! Андрея и Румен са мои първи беатовчеди, братче и сестриче, израснали в извънредно сложни условия, познаваики добре неналичията и неволите на живота!

Майка им ги напуща когато са дребни. Те нямат баба и дядо живи, имат единствено баща си. На тях им се постанова да се грижат един за различен от дребни, макар всички компликации със които ги сблъсква живота, баща им съумява да ги възпита по прелестен метод познавайки морала, уважението, възпитанието и трудолюбието!

Андрея беше 11-ти клас, когато татко й и брат й отпътуват в Англия, с цел да работят и да съберат средства да и създадат един прелестен бал за нея, само че за жал това няма да се случи.



Андрея беше на 18 години и до този миг имаше единствено един другар, с които се обичаха доста и бяха доста щасливи дружно! Всички знаеха за тях, Андрея беше едно лъчезарно, усмихнато и доста положително дете, извънредно грижовна към баща си и брат си!!! Болката е голяма от загубата на това нежно творение, което с нищо не е заслужило да изживее този потрес и да носи този кръст!

Кажете ми като хора, майки, татковци, братя и сестри по какъв начин се претърпява нещо сходно, по какъв начин се живее с мисълта, че я няма? Как се живее с мисълта, че някой се е подиграл с най скъпото - детето ти и какво заслужава???

Законът не е ли благоразположен към тях? Това изчадие, не мога да намеря друго определение за сходна постъпка, в този момент е на 18, а на 35 ще излезе и ще почерни още някой живот, тъй като ние знаем, че нашите затвори не поправят, а тъкмо противоположното, този урод няма да се поправи, ще стане още по зле и ще има други почтени жертви.

Нека бъдем единни и дадем публичност на този случай, с цел да си свършат добре работата органите на реда и нашето правораздаване да даде максимумът, постановен в закона. Макар, че за мен за влизане с щурм и ликвидиране по изключително нечовечен метод и обезчестяване присъдата е единствено една!!!

Анди, желая да ти кажа, че доста те обичам, само че ме лишиха от тази опция. Искам да се знае и да се помни че ти си едно прелестно дете и аз като татко на щерка ще се гордея в случай че моята щерка наподобява на теб! Ще те помним всички и в никакъв случай няма да те забравим ще те носим в сърцата ни, нека си на едно по положително място реверанс пред светлата ти памет, Анди! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР