Бръсненето и кола маската не са най-доброто решение за премахване

...
Бръсненето и кола маската не са най-доброто решение за премахване
Коментари Харесай

Отървете се от космите по лицето с тези природни средства!

Бръсненето и кола маската не са най-хубавото решение за унищожаване на космите по лицето, защото те имат единствено кратковременен резултат, а грозното окосмяването по брадичката, над горната джука и по бузите може да бъде призрачен сън.

Въпреки това, премахването на космите по лицето, не е безусловно мъчително и трудно, защото можете да получите отлични резултати с естествени средства!

Представяме ви едни от най-ефективните естествени средства за справяне с космите по лицето:

Куркума
Куркумата има мощни антисептични свойства и предотвратява растежа на космите по лицето. Всичко, което би трябвало да извършите е да смесите вода и куркума на прахуляк, с цел да извършите паста и да я нанесете върху засегнатата област. След това оставете да изсъхне и я отстранете дружно с космите с забрадка, напоена с топла вода.

Картофи и леща
Това е мощен аюрведа способ за унищожаване на космите по лицето. Просто натопете една чаша жълта леща във вода за една нощ. Използвайте хаванче, с цел да извършите паста от нея. След това почистете три картофа, смелете ги с кухненски робот и изстискайте сока от тях.

След това смесете получения сок от картофите с пастата от леща, прибавете една супена лъжица мед и четири супени лъжици лимонен сок. Разбъркайте добре и нанесете пастата върху засегнатите области. Оставете да работи за 20 минути и отстранете.

Яйце
Яйцата оферират невероятни изгоди за кожата и, както наподобява, ще ви оказват помощ да премахнете космите по лицето си. Смесете яйчен белтък с една супена лъжица царевично брашно и същото количество захар. Просто нанесете пастата на лицето си. След като сместа изсъхне, изплакнете.

Папая
Смесете папая с малко куркума и приложете пастата по брадичката, бакенбардите и над горната джука за премахване на космите и попречване на тяхното разпространяване.

Брашно от нахут
Обикновено се употребява в обичайните средства в Индия. Смесете го с вода и куркума и нанесете пастата върху засегнатите зони.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР