Бранителят на Левски Патрик-Габриел Галчев, бившият национал Георги Пеев и

...
Бранителят на Левски Патрик-Габриел Галчев, бившият национал Георги Пеев и
Коментари Харесай

Защитник на Левски се включи в благотворителен турнир

Бранителят на Левски Патрик-Габриел Галчев, някогашният национал Георги Пеев и бранителят на Витоша Бистрица Венцислав Бонев ще се включат благотворителен футболен шампионат, проведен от ЧСУ " Дружба ".

Ето какво написаха от учебното заведение:

" ЧСУ “Дружба ” провежда благотворителен футболен шампионат в поддръжка на идеята на фондация “Нашите недоносени деца ”

“Големи сърца за дребни герои ” - това е мотото на благотворителния футболен шампионат, който ще се организира на 23.10.2022 (неделя) от 10:00 ч. до 15:00 ч. в ЧСУ “Дружба ”. Малки и огромни играчи ще се срещнат на терена в поддръжка на идеята на Фондация “Нашите недоносени деца ”. Освен родители, учители и възпитаници, в благотворителните мачове ще се включат и огромни имена на футбола като Г. Пеев, В. Бонев (ФК “Витоша ”); П. Галчев (ФК “Левски ”) и други.

Дворът на учебното заведение ще се трансформира в същински състезателен терен, на който ще се надпреварват цели четири тима:
 

тим “Родители ”;

тим “Учители ”;

тим “Ученици ”;

тим “Звезди

Те ще се изправят в борба за първото място на финала и за златната купа и ще обединят сили освен в играта, а и с цяло сърце за една благородна идея! Да, борба ще има, тъй като всеки професионален състезател или фен на футбола, стъпвайки на терена, носи един огнен заряд в себе си, който го движи по тревата към заветното тъкмо попадение в противниковата врата. И фантазията да извикаш “Гоооол! ”, която ще бъде задвижена и от един още по-специален заряд.

В този ден, заряда на нашите футболисти е освен да отбележат гол, а и да дадат образец на децата и да им покажат, че този толкоз обичан спорт може да донесе смисъл и поддръжка за някой различен. И даже елементарните ежедневни жестове като играта и забавата може да са свързани с правенето на положително за по-малките, по-слабите или по-уязвимите. Именно по тази причина избрахме посредством спорт като футбола, огромните герои на малчуганите да дадат принос за най-малките герои - недоносените бебета и деца.

Публиката също ще бъде част тази самодейност посредством закупуването на билети за шампионата и на домашната храна, която ще бъде препоръчана на благотворителен пазар след приключването на шампионата! Всички събрани средства ще бъдат дарени на Фондация “Нашите недоносени деца ”.

Очакваме Ви! ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР