Брандът за спортни напитки Bodyarmor се е възползвал от генеративния

...
Брандът за спортни напитки Bodyarmor се е възползвал от генеративния
Коментари Харесай

Рекламата на Супербол от Coca-Cola е генерирана от изкуствен интелект

Брандът за спортни питиета Bodyarmor се е възползвал от генеративния изкуствен интелект
Притежаваната от Coca-Cola марка за спортни питиета Bodyarmor сподели своята реклама за Супербоул в Съединени американски щати. Генеративният AI е употребен по " сериозен метод " в първата част на клипа.

" Електролитите са равни на триумф в устата ", споделя роботизиран глас зад кадър върху клипове на изменящи се елементи от тялото, мутиращи лица и питиета във въздуха. В тази част на клипа виждаме всички бъгове от потреблението на генеративен AI.

" Изкуствен мирис, усъвършенстван за времена на победа ", прибавя безплътният глас.

Рекламата, озаглавена " Field of Fake ", по-късно предлага фрагменти на същински, а не генерирани от AI хора, като посланието е " същинска хидратация без изкуствени усети и изкуствени подсладители ".

Клипът е " основан благодарение на GenAI и аудио конвертор, приключен с обичаен VFX и допълнен с принадлежности за машинно образование ", сподели вицепрезидентът по тактиката на марката Bodyarmor Кристен Ръмбъл пред AdAge.

" В последна сметка си казахме: " Добре, какво е това, каето е противоположното на същинското? Изкуствено ", добави основният маркетинг шеф на BodyArmor Том Гаргиуло. " И какво е първото нещо, което идва на разум, когато става дума за изкуствено? Изкуствен разсъдък. "

Миналата година Reuters заяви, че някои от най-големите рекламодатели в света се надяват да понижат разноските и да покачат продуктивността благодарение на генеративен AI програмен продукт.

Резултатите постоянно обаче са надалеч от упованията, както преди са показвали реклами на бира и на пицария, основани от AI.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР