Брандът Motorola се завръща в магазините на VIVACOM с пълна

...
Брандът Motorola се завръща в магазините на VIVACOM с пълна
Коментари Харесай

Кажи ми какво е твоето MOTO, за да ти кажа кой си

Брандът Motorola се завръща в магазините на VIVACOM с цялостна мощ и упоритостта да завладее потребителите със своята иновативност и характерност. Две нови попълнения влизат в портфолиото на телекома през месец ноември. За геймърите предлагането е в действителност особено - Moto Z2 Play в комплект с Gamepad или Мod за игра от познатата към този момент на пазара модулна идея MOTO MODs, който трансформира смарт телефона в същинска игрова подпора. За по-рационалните различният избор е смарт телефонът от междинен ценови клас, само че с характерности на високите класове и предстоящ бестселър – Moto X4 .
Moto Z2 Play е с ослепителен 5,5-инчов FHD Super Amoled екран и свръхестествен живот на батерията. Телефонът разполага с осемядрен процесор 2.2 GHz и две камери, надлежно с 12MP и 5MP. Но неповторимият отпечатък на предлагането, наречено Moto Z2 Play , в действителност е тъй наречените модулна функционалност – иновация, която единствено марката Motorola предлага и която дава свободата да превръщаш телефона си в доста и разнообразни устройства. Едно от тях е игровата подпора.

VIVACOM акцентира две мощно прочувствени аргументи за потребителите да заобичат Moto Z2 Play в комплект с Gamepad Moto Mod:
1. Трябва ви единствено един момент с едно-единствено тракване, с цел да трансформирате телефона в компактна геймърска подпора с цялостен надзор над играта. Всичко това е допустимо единствено чрез модулната идея MOTO MODs, позната от Z-серията на Motorola.
2. И след този момент – имате цялостен осемчасов „ работен “ ден, цялостен с игри без спиране, с помощта на обособената, вградена в геймпада, батерия 1035 mAh.
А ето и цели 4 рационални аргументи да изберете Moto X4:
1. Заради умните две камери (12 MP и 8 MP) със сканиращи свойства, близки до тези на човешкото око, и панорамна селфи камера;
2. Заради опцията да вършиме професионални фотоси с функционалностите за разфокусиране и селективно черно-бяло;
3. Заради извънредно мощната 3000 mAh батерия, която обезпечава дълги часoве работа;
4. Заради устойчивостта му на вода, подсигурена от документ IP68, както и на надраскване, обезпечена от покритието Gorilla Glass.
Към тях ще прибавим и няколко прочувствени аргумента за избор на този смарт телефон от междинен ценови клас: металният корпус и стъкленият дизайн подреждат Moto X4 в редиците на най-красивите Andorid устройства от този клас. Предлага се в класическо черно и елегантно синьо.
И двата смарт телефона ще намерите на най-хубава цена от 19.90 лева на месец за Moto X4 и 31.90 лева месечно за Moto Z2 Play с проект Smart U от VIVACOM.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР