Бракоразводното дело на годината безспорно е това между Джулиана Гани

...
Бракоразводното дело на годината безспорно е това между Джулиана Гани
Коментари Харесай

Джулиана и Илиян се разведоха

Бракоразводното дело на годината несъмнено е това сред Джулиана Гани и Илиян Найденов. Е, двамата към този момент са публично разведени, а по-интересното е с кого ще живее в този момент синът им Давид.

Малкият чаровник на силиконката и фитнес треньорът ще остане да живее при татко си - сделка, в която взе участие, несъмнено, и Джулиана Гани. Двамата са сключили авансово съглашение, за което русокоската осведоми от Инстаграм профила си.

"Давид не е съдия, фамилията не е война! Отстъпих в името на детето, то не заслужава да страда ", съобщи Гани и добави, че е уверена, че родният татко на сина ѝ няма по какъв начин да му мисли неприятното. Моделката ще вижда детето си през уикендите, като напълно скоро ще запознае Давид и с новата си възлюбена - Теодор, за който съобщи, че не ѝ е просто другар.

Всъщност в сторитата на Джулката се вижда нещо доста любопитно - тя се е снимала с булчински рокли, а на въпрос от почитател дали не мисли още веднъж за дете, тя отвръща единствено, че се надява този път да е момиче.

Според тиражирани информации - след развода Джулиана Гани ще би трябвало да заплаща месечна прехрана за Давид в размер на 164 лева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР