Бракът на Мария Игнатова с Ивайло Цветков се оказа огромна

...
Бракът на Мария Игнатова с Ивайло Цветков се оказа огромна
Коментари Харесай

Писна й! Мария Игнатова изхвърли на улицата пияндето – хрантутник Нойзи

Бракът на Мария Игнатова с Ивайло Цветков се оказа голяма неточност за нея. Тя си въобразяваше, че е взела интелектуалец, а той се оказа най-обикновено пиянде, което дори и пари няма.

Мария от дълго време не била щастлива с Нойзи, въпреки да е омъжена за него едвам от 2 години. Когато заживели дружно в фамилната й къща, тв водещата разбрала за какъв „ чудак ” се е омъжила.

Писателят не пипвал нищо вкъщи и чакал Мария да му прислужва за всичко, а тя би трябвало да се грижи и за възрастнaта си майка, която живее на горния етаж. Нойзи по никакъв метод не общувал с тъща си, единствено стоял на дивана и четял книги, правейки се на доста интелигентен.

На всичкото от горната страна Цветков не печели и доста пари. Игнатова дори взимала повече, въпреки да няма непрекъсната работа от години.

След издънката на Нойзи с шофирането в нетрезво положение Мария видяла късмет да го разкара от живота си. И до през днешния ден тя не е коментирала нищо по случая, само че се приказва, че му е вдигнала огромни кавги по този мотив.

Именно честите кавги с жена му тласнали Нойзи още повече към чашката. И преди имал податливост да прекалява с пиенето, само че откакто се оженил, почнал грубо да се комлексира, че жена му е по-успяла от него.

От своя страна Мария към този момент не можела да понася мъжа си и употребила издънката му, с цел да го разкара от вкъщи си. Така Нойзи се озовал без покрив над главата. В момента живеел при другар, до момента в който си откри квартира.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР