Брад Пит обвинява бившата си съпруга , че умишлено е

...
Брад Пит обвинява бившата си съпруга , че умишлено е
Коментари Харесай

Брад Пит с нови обвинения към Анджелина Джоли

Брад Пит упреква някогашната си брачна половинка, че съзнателно е навредила на репутацията на компанията за вино, като е продала нейната половина на съветски предприемач, без да се съобрази с артиста. Договорката им преди този момент била да не продават бизнеса без да са постигнали общ консенсус.

Пит е подал документи във Върховния съд на окръг Лос Анджелис като част от дълготраен правосъден спор сред двойката за винарната наоколо до имението им Chateau Miraval, ситуирано в Югоизточна Франция, което двойката закупи през 2008 година преди брака си през 2014г., оповестяват от „ Гардиън “. След като двойката се разведе през 2019 година, Джоли получи позволение да продаде каузи си през 2021 година за 164 милиона $, преди да бъде финализирано финансовото съглашение. Пит обаче стартира правосъдни дейности, с цел да се опита да резервира мажоритарен дял в компанията.
 КЕВР разгласи новите цени за парно и ток 7 юни 2022 | Комисията за енергийно и водно контролиране удостовери плануваното повишаване на цената на парното и тока за...

Според изказванията на артиста, акциите са продадени на съветският олигарх Юрий Шефлер, който има за цел да застане отпред на компанията за вино. В документите се споделя, че „ Джоли е осъществила хипотетичната продажба скрито, като съзнателно е държала Пит в незнание и по този метод е нарушила тяхната сделка. " В желае е маркирано, че Пит е бил извънредно предан на плана и е съумял да трансформира компанията в проспериращ бизнес, като неговото розе се подрежда среднай-високо оценените от винопроизводителите по целия свят.

Тезата н юристите на артиста е, че Анджелина Джоли не е съдействала за триумфа на Miraval, само че има значима роля в провалянето на плана. И до момента в който двамата все по този начин не съумяват да намерят общ език, по всичко наподобява, че сметките сред двамата могат да бъдат уредени само в съда.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР