Бойко Рашков заплаши Бойко Борисов, както Георги Димитров е заплашвал

...
Бойко Рашков заплаши Бойко Борисов, както Георги Димитров е заплашвал
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Рашков заплаши Борисов, както Димитров е заплашвал Никола Петков

Бойко Рашков заплаши Бойко Борисов, както Георги Димитров е заплашвал Никола Петков през 1944 година. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев. Според него е недопустимо вътрешен министър за заплашва партиен водач.

По-рано Рашков съобщи, че през 90-те години и по време на „ мутренските времена “ не е съумял да се оправи с Бойко Борисов и добави сбито, че към момента не е късно.

Томислав Дончев нападна Бойко Рашков и националното заседание след въпроса на Тодор Байчев по кое време Бойко Борисов и Иван Гешев ще бъдат задържани.

" Днес Народното събрание удари ново дъно. Министърът на вътрешните работи сподели от тази естрада, че ще се оправи с един партиен водач. Единственият исторически аналог, който мога да направя е със случката през 1947-а година, когато Георги Димитров споделя на Никола Петков - " Вие отивате " в пандиза ", сподели Томислав Дончев

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР