Бойко Рашков предаде работата в министерството на вътрешните работи на

...
Бойко Рашков предаде работата в министерството на вътрешните работи на
Коментари Харесай

Иван Дерменджиев очерта като приоритет пред МВР елиминирането на криминалния вот

Бойко Рашков съобщи работата в министерството на вътрешните работи на новия длъжностен министър Иван Дерменджиев. Като съществена своя задача той очерта елиминирането на престъпния избор и обезпечаване на почтени избори. Сред целите на новото управление на Министерство на вътрешните работи ще бъде засилената активност, обвързвана с мигрантския напън, измамите с Данък добавена стойност и битката с войната по пътищата: " Уверявам чиновниците на Министерство на вътрешните работи че като министър съм се срещнал с проблемите които им пречат цялост да извършват функционалностите си Ще дам всичко от себе си тези проблеми да бъдат позволени е само че същото време ще изискам от тях една извънредно виновна работа извънредно отговорно отношение към униформата българския служител на реда да се трансформира в знак на закона няма да поносим проявяване на закона нарушавания от страна на чиновници на Министерство на вътрешните работи или подпомагане на лица които се занимават с незаконна активност ".
Оставяме положително завещание за служебното управление на Министерство на вътрешните работи и материална обезпеченост. Това съобщи някогашният вътрешен министър Бойко Рашков при предаването на поста.

" Някои заинтригувани политически среди, със свои представители, зачертават всичко това, което е реализирано от актуалното управление на Министерство на вътрешните работи без да се интересуват и от документите, които са налични и всеки с тях може да се запознае. Ако мога нагледно по този начин да се изразя, ние оставяме едно положително завещание за служебното управление на Министерство на вътрешните работи оттук насетне - материална обезпеченост за активността на министерството и ред други неща, които пропущам умишлено, защото прекомерно дълго приказвах ".

Есента ще имаме съображение да кажем, че продължаваме наклонността за понижаване на престъпния избор по време на изборите, добави той

" На новото управление на Министерство на вътрешните работи оставяме обновен бюджет, имаме мотив да кажем с 20% нарастване на заплатите на полицейските чиновници, 100% увеличение на сумите, планувани за облекло на чиновниците, 100% нарастване на финансовите разходи; 9 млн. лв. за възстановяване на спортната активност в Министерство на вътрешните работи. На 99% завършилата промяна в Министерство на вътрешните работи в обособените служби, районните дирекции на Министерство на вътрешните работи, 25 структури на Министерство на вътрешните работи в страната са трансформирани, " посочи Рашков. 

Създадено е и районно гранично ръководство в Резово, с цел да отговори съответно на имиграционния напън, акцентира Рашков. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР