Бойко Рашков мишкува зад закона, при положение, че два месеца

...
Бойко Рашков мишкува зад закона, при положение, че два месеца
Коментари Харесай

Тома Биков: Бойко Рашков мишкува зад закона

Бойко Рашков мишкува зад закона, в случай, че два месеца се правеше на мъж.
Това сподели Тома Биков от ГЕРБ-СДС в отношение към чуването на вътрешния министър Бойко Рашков, съобщи " Фокус ".

Вицепремиерът е в Народното събрание по тематиката дали са подслушвани протестиращи предишното лято.

" Г-н Рашков, раздвижихте въздуха. Това вършиме към този момент 2-3 месеца. Ние не поискахме това чуване, с цел да чуем това, което вие говорите в някакви изявленията ", сподели още Тома Биков. По думите му от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили са желали да чуят доказателствата за това.

" Не мога да допускам, че това е честна позиция. Ако сте самоуверен човек, за какъвто се пробвате да се визиите, а не някакъв социалистически полицай, би трябвало да излезете от тази естрада и да кажете с доказателства всичко, което знаете ", акцентира още Тома Биков.

" Това чуване загуби на час 117 хиляди лева на българските данъкоплатци. Толкова коства един час в Народното събрание да ви слушаме интервютата отпреди 2 месеца ", сподели още Тома Биков.

По думите му Бойко Рашков не се държи институционално, а като човек, който провежда дейни мероприятия.

Според него 25 години остарели полицаи разиграват цяла България със кавги за подслушвания.

" Излезе първо Атанасов, след това вие казахте, че е правилно. Ако е нелегално има ли осъдени за тези противозаконни подслушвания. 25 години остарели полицаи разигравате България с противозаконни подслушвания. Ние като народни представители също имаме достъп, освен Хаджигенов. Вярно, че ходихте на закриването на тяхната акция. Не се държите институционално “, съобщи Биков и добави, че Рашков се държи аналогово. Той напомни на Рашков, че към този момент няма стационарни телефони и, в случай че Министерство на вътрешните работи или прокуратурата желае някаква информация може да си я вземе от операторите.

Биков прикани да не се поставят всички протестиращи под общ знаменател, тъй като на митинга предишното лято е имало хора с престъпно минало.

„ Подслушван е Васил Божов и негови групи, членове на агитки, които нападнаха Народното събрание с бомбички и е обикновено да бъдат на вниманието на Министерство на вътрешните работи. Ако вие сте срещу това господин Васил Божков да бъде на вниманието на органите на реда, то значи, че вие не работите за страната. Започнали сте като пиар. Няма да оставим тази тематика и ще създадем всичко належащо да покажем на хората, че два месеца сте лъгали “, приключи Тома Биков.

Десислава Атанасова съобщи нужните подписи другата седмица да се организира закрито съвещание, на което Бойко Рашков да разкрие доказателствата за противозаконните подслушвания, които той през днешния ден не пожела да разкрие.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР