Бойко Борисов се бетонира в енергетиката за пет години напред,

...
Бойко Борисов се бетонира в енергетиката за пет години напред,
Коментари Харесай

Борисов кадрува в енергетиката като за последно


Бойко Борисов се бетонира в енергетиката за пет години напред, разгласи на изключителна конференция водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя приказва за назначения на разнообразни водещи постове в бранша, направени през последните дни. И добави, че още преди сформирането на новия парламент от левицата са настояли всички партии да се обядинят и да изтикат модела ГЕРБ от държавните структури. Но това не се е случило и в този момент „ тъкмо с едно деяние бетонираха Борисов в един бранш – енергетиката “.

" Пет пъти предупредихме, че моделът Борисов сега се окопава, пет пъти подадохме ръка на новите политически субекти в Народното събрание: " ИТН ", " Изправи се! Мутри вън " и " Демократична България " и те пет пъти я отхвърлиха, продължи Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия напомни, че предходната седмица левицата е внесла предложение за мораториум върху решенията на държавното управление в оставка за покупко-продажби и промяна на бордове до избора на нов кабинет. Точно това предложение на левицата бе отхвърлено от " ИТН ", " Изправи се! Мутри вън " и " Демократична България ".

Корнелия Нинова даде съответни образци за назначения в енергетиката.

След като схванаха гафа си, започнаха да се оправдават с процедурни хватки. Сега желаят да го внасят. Късно е, сътрудници за китка, тъй като ето какво се случи за един ден. Спешно на изключителни съвещания се излъчиха новите бордове на енергийните сдружения - БЕХ, АЕЦ " Козлодуй " и други. Всичко това е импортирано в Агенцията по вписванията за 24 часа. Нещо, което нормално лишава седмици, обясни Нинова.

Борисов се бетонира в енергетиката за 5 години напред.Въпросът е за какво сякаш новите политически субекти обслужиха задкулисието, заключи водачът на Българска социалистическа партия и добави: „ Очаквайте на следващия ден и нови обстоятелства и документи по тази тематика “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР