Бойко Борисов произведе новина от Южна Корея, където днес посети

...
Бойко Борисов произведе новина от Южна Корея, където днес посети
Коментари Харесай

Борисов в Сеул: България е известна със заводите в автомобилостроенето

Бойко Борисов създаде вест от Южна Корея, където през днешния ден посети Център за научноизследователска активност на " Хюндай Мотор Груп ". България е известна със заводите си в автомобилостроенето, съобщи министър председателят доста убеден пред публицисти в Сеул. И изясни по какъв начин ще води договаряния за " бъдещо съдействие " с колоса " Хюндай ". Призна обаче, че сходни решения се взимат от борда на компанията. Имал вяра, че " ще продължим да имаме триумф в диалозите ".
Според българския министър председател на всички места по света са чули за България поради продължаващите договаряния с " Фолксваген ". Припомняме, че от ден на ден медии в Германия оповестяват, че бъдещият цех на компанията ще се ситуира в Турция и че България не е имала късмет още през цялото време, само че са употребявали разновидността, с цел да накарат турците да създадат избрани отстъпки.
Борисов изясни, че с водената от него делегация в центъра на " Хюндай " са показали " офертите си ". " Те бяха в България, ние – тук “, добави министър председателят и посочи, че в случай че най-после „ се харесаме и е взаимноизгодно “, ще бъде положено началото на партньорство. Но и в този момент вършим много неща за „ Хюндай “ в България, означи той.
Имало благоприятни условия Южна Корея да влага у нас в производството на акумулатори, батерии, нововъведения. Борисов видя и варинт, при който корейците създават елементи " във връзка с суперкомпютъра, който следващата година ще е в България ".
Премиерът останал прелестно сюрпризиран, че " целият Център за научноизследователска активност бил с български флагове, надписи, даже и на полицейските коли и вотори ". Това, по думите му, е ослепителен знак за отношението към страната ни.
Стабилността в страната се регистрира, тъй че да бъдем търпеливи, нещата с вложенията ще станат, заключи Борисов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР