Бойко Борисов изрази тревога от ситуацията в Украйна в онлайн

...
Бойко Борисов изрази тревога от ситуацията в Украйна в онлайн
Коментари Харесай

Бойко Борисов изрази тревога от ситуацията в Украйна

Бойко Борисов изрази паника от обстановката в Украйна в онлайн диалог с Дейвид Харис, изпълнителен шеф на Американския еврейски комитет. Това направи водачът на ГЕРБ с обява в обществената мрежа.

" Споделих пред него паниката си от протичащото се в Украйна. Подчертах, че по време на нашето ръководство, България постоянно е търсила баланс, само че прецизно се е придържала към уговорките си на предан член на Европейски Съюз и НАТО. Едновременно с това сме развивали стратегически двустранни връзки с Израел и Съединени американски щати. Колебливата политика на настоящето българско държавно управление, като се изключи че поражда терзания в интернационалните ни сътрудници, е и причина за неустановеност в целия район “, написа Борисов.

Той уточни още, че с помощта на напъните, които държавното управление на ГЕРБ е полагало, две следващи години успяхме да спрем провеждането на така наречен Луков марш.

" За страдание единствено преди две седмици това събитие още веднъж се състоя в България. Въпреки това у нас от епохи спокойно живеят християни, мюсюлмани, евреи и представители на разнообразни религии. Няма държавно управление, което да е направило повече за вероизповеданията от това на ГЕРБ - бяха ремонтирани редица църкви, манастири, синагоги, джамии и други храмове “, прибавя още той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР