Бойко Борисов е входирал в деловодството на Народното събрание отказа

...
Бойко Борисов е входирал в деловодството на Народното събрание отказа
Коментари Харесай

Бойко Борисов се отказа от имунитета си


Бойко Борисов е входирал в деловодството на Народното събрание отхвърли си от депутатски имунитет още през вчерашния ден. Това заяви самият той пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Преди дни водачът на ГЕРБ разгласи, че е подготвен да се откаже самичък от имунитета си, с цел да не основава напрежение около поради следствията, които текат против него. От левицата няколко пъти му припомняха това и се заканиха през днешния ден да внесат точката в дневния ред, в случай че той не го направи.

За значимата и доста потребна аудиенция на украинския президент Володомир Зеленски Борисов разяснява, че тя се е случила „ въз основата на компромиса “. „ Да отстъпим нашия мандат, с цел да се сътвори държавно управление ”, сподели водачът на ГЕРБ.

Струваше си да създадем държавно управление. Струваше си да изведем България на позицията, която е направила със своя цивилизационен избор ”, съобщи Борисов.

Той благодари за бързата и ефикасна работа на депутатите от ГЕРБ-СДС Делян Добрев и Христо Гаджев, които в комисии и в пленарна зала са инициирали болшинства за декларацията за поддръжка на Украйна в НАТО, деблокирането на запаса и решението по отношение на опцията реакторите и оборудването за „ Белене “ да бъде продадено на украинска атомна централа.

Бойко Борисов изясни, че са премахнали медиаторите в износа на отбранителна продукция, тъй като по времето, когато Нинова е била вицепремиер, за Украйна са били изнасяни огромни количества, само че през непознати компании, а не непосредствено.

Борисов не пропусна да ужили и номинирания претендент за кмет на София от ПП-ДБ Васил Терзиев, чиито близки са били фрагменти на Държавна сигурност: „ Служил съм в пожарната по времето на ръководителите на Държавна сигурност и знам какви бяха. Мен не могат да ме заблудят. Приказките за алените куфарчета не съм ги измислил аз. Аз още марширувах по плаца, когато се говореше за червени куфарчета, червени мобифони и всичко останало ”, сподели водачът на ГЕРБ-СДС.

Борисов сподели, че ще разгласят техния претендент за градоначалник на София, „ когато му пристигна времето “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР