Бойко Борисов е в паника и не разбирам защо е

...
Бойко Борисов е в паника и не разбирам защо е
Коментари Харесай

Мая Манолова: Без ИБГНИ няма да има правителство на промяната

Бойко Борисов е в суматоха и не разбирам за какво е раздразнителен, в случай, че придворните му социолози отреждат първо място. Това съобщи водачът на ИБГНИ Мая Манолова пред Българска национална телевизия. 

Манолова недоумява за какво се прави на сюрпризиран, в случай, че ЦИК, ДАНС и Министерство на вътрешните работи знае за спомагателните 228 машини, докарани през вчерашния ден в склада, в който се съхраняват машините за гласоподаване на 14 ноември. Не е почтено държание за някогашен министър-председател, тъпо държание на човек, който е изплашен, атакува Манолова някогашният министър председател. 
 Манолова скочи на ЦИК поради ръчното преброяване, въпреки преди да настояваше за него - ето по кое време ще се произнесе Върховен административен съд Манолова скочи на ЦИК поради ръчното преброяване, въпреки преди да настояваше за него - ето по кое време ще се произнесе Върховен административен съд
Върховният административен съд (ВАС) ще се произнесе на 4 ноември в 10 часа против решението на ЦИК за ръчно броене на контролните...

" Сега както е тръгнал Борисов, чакам да опъне една палатка на Орлов мост и да стартира да стачкува ", иронизира Манолова дейностите на Борисов за спомагателните машини. Борисов се тормози и за скрития си претендент за президент проф. Анастас Герджиков, както и за личния си резултат от изборите, счита Манолова. 

Манолова е удовлетворена, че ИБГНИ, Демократична България и Продължаваме промяната са спечелили делото против броенето на контролните разписки във Върховния административен съд. Ако ние сме в Народното събрание, сметката на статуквото не излиза. ГЕРБ, Борисов и Пеевски към този момент няма да ръководят, в случай че ние сме в Народното събрание, уточни Манолова. Без нас сметката на ръководство на смяната не излиза. 14-15 депутати ще бъдат основни за основаване на държавно управление на смяната, сподели още Манолова. 

Във връзка с инспекциите на Автомагистрала " Хемус ", Манолова съобщи, че слогът на ГЕРБ би бил уместно да се постави " Слагаме ред в инхаус поръчките ". 

Още:
 Манолова: Ще апелираме пред съда зелените документи Манолова: Ще апелираме пред съда зелените документи
Гражданската коалиция „ Изправи се. БГ. Ние идваме “ (ИБГНИ) ще апелира пред Върховния административен съд (ВАС) и пред Комис...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР