Бойко Борисов е неадекватен, затова изнася тази цялата тирада от

...
Бойко Борисов е неадекватен, затова изнася тази цялата тирада от
Коментари Харесай

Дончева: Бойко Борисов е неадекватен

Бойко Борисов е несъответстващ, по тази причина изнася тази цялата дрънканица от думи. Причината е, че тези хора не могат да одобряват, че ние не сме на никакъв пост и не желаеме да бъдем. Това съобщи пред bTV депутатът от „ Изправи се! Мутри вън! “ и зам.-председател на Народното събрание Татяна Дончева
Коментарът ѝ идва минути след следващото включване на премиера в оставка Бойко Борисов във Фейсбук от вкъщи си, където беше извършена Изпълнителната комисия на ГЕРБ, с цел да се вземе решение какво да се прави с мандата за сформиране на държавно управление.
" Установих, че това не е Изпълнителна комисия, която взема решение, а комисия, на която Борисов споделя какво решение да вземе. Тирада, която демонстрира къде го стяга чепикът ", сподели още Дончева.
 Тома Биков: Парламентът е делегитимиран и Борисов няма да пристигна в него Тома Биков: Парламентът е делегитимиран и Борисов няма да пристигна в него
Това Народно заседание към този момент е делегитимирано от актовете, които извърши в двата му работни дни. Това съобщи пред БНР Тома Биков, заместни...
" Разпознах в тези думи, че 12 години сме имали министър председател без грам институционална просвета. Председателите на Върховен касационен съд и Върховен административен съд бяха вкарани изкуствено с гласовете на ГЕРБ за чувания, само че никой няма право да ги пита за съответни каузи. Докато съм в този парламент, ще направя всичко допустимо да защитя съдиите ", разяснява тя решението на Народното събрание " тримата огромни " да се явяват на доклад в Народното събрание.
Ще има ли правителство 
  " Най-приемливо е да се даде поддръжка на държавно управление с мандат на „ ИТН “, само че партията на Слави Трифонов не е посочила предпочитание да сформира кабинет ", по този начин тя разяснява обстановката с мандата за сформиране на кабинет.
По думите ѝ поддръжката на тяхната политическа мощ зависи от състава на препоръчаното държавно управление. 
„ Ако съставът е прекомерно артистичен, в случай че сценаристите се наредят в Министерския съвет – ще се замисля дали това ще им е по силите. (…) Партията на Слави Трифонов не е посочила по никакъв метод предпочитание да реализира мандата и сформира държавно управление “, сподели Дончева.
 Борисов от вкъщи си: Връщаме мандата на президента (ВИДЕО) Борисов от вкъщи си: Връщаме мандата на президента (ВИДЕО)
Връщаме мандата за сформиране на държавно управление - т.е. препоръчаният с първия мандат кабинет няма да бъде подложен на гласоподаване в парламен...
Председателят на „ Движение 21 “ сподели още, че си показва идващият кабинет да бъде с персони, специалисти в съответните ресори.
„ Избирателите чакат политиците да не им трансферират личните си проблеми. Избирателите дадоха явен знак, че желаят смяна, само че дадоха доверието си по този начин, че да е мъчно осъществимо съставянето на кабинет. Социологическите изследвания демонстрират, че над 60% не желаят предварителни избори “, съобщи Дончева. 
Според нея хоризонтът пред едно вероятно държавно управление би трябвало да е до Нова година. За този интервал би трябвало да се промени изборното законодателство и състава на Централната изборна комисия.
По думите ѝ не е желателно да се стига до предварителни избори в този момент , тъй като вотът би трябвало да се организира в летния сезон. Добави, че не би трябвало едновременно да се организират избори за президент и народни представители. 
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР