Бояна Шарлопова едва ли някога ще спре да тъгува за

...
Бояна Шарлопова едва ли някога ще спре да тъгува за
Коментари Харесай

Вдовицата на Шарлопов отново е влюбена

Бояна Шарлопова надали в миналото ще спре да тъгува за мъжа си - предприемачът Стефан Шарлопов, който си отиде ненадейно преди към този момент пет години. От тогава шармантната русокоска не е поглеждала различен мъж.

Все по-често обаче се приказва, че в живота й, въпреки всичко, още веднъж има първи проблясъци на обич, евентуално поради апетитния кадър, който Бояна сподели неотдавна. На него тя е в компанията на майка си и двете явно са се запътили към плажа, където да посъберат малко натурален витамин Д. Кой още е бил с тях, не излиза наяве, само че мнозина допускат, че е новия й обичан.

 undefined

Бизнесдамата, която след гибелта на брачна половинка си наследи хотелиерската му империя, постоянно приковава погледите с съвършената си фигура и секси лъчение. Шарлопова ще навърши 47 години след няколко месеца, само че все пак наподобява на не повече от 34-35 лета. Тя има и атлетичен ухажор, който е неин водач и телохранител, само че двамата още не обявяват връзката си, написа " Уикенд ".

Според изданието изкусителната русокоска постоянно води обичания си на скъпи почивки, на които заплаща всичко и точно поради това от известно време е в тежък спор с дъщерята от първия брак на Стефан Шарлапов. Неотдавна и двете дами публично разделиха бизнес империята.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР