Ботевград. В хода на продължаващата специализирана полицейска операция за противодействие

...
Ботевград. В хода на продължаващата специализирана полицейска операция за противодействие
Коментари Харесай

Служители на ОДМВР – София разкриха ултрамодерна наркооранжерия в покрайнините на Ботевград

Ботевград. В хода на продължаващата профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността, през вчерашния ден на територията на Ботевград е разкрита високотехнологична оранжения за развъждане на марихуана. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Реализацията е осъществена от чиновници на престъпна и икономическа полиция в ОДМВР-София и сътрудниците им от РУ-Ботевград.
След обобщаване и осъществен разбор на добитата оперативна информация, в изискванията на необходимост, през вчерашния ден те пристъпили към претършуване на хале в индустриалната зона на града. В постройката е открито високотехнологично помещение с построена климатична и отоплителна система и система за въздушно-капково напояване от най-голям клас, пригодено за развъждане на растения от рода на конопа.
Иззети са голям брой торове, чували със земна маса, кварцови лампи, стръкове от рода на конопа, както и суха зелена тревиста маса, реагираща на марихуана.
По случая е формирано досъдебно произвеждане. Продължава работата по определяне на лицата, съпричастни към реализираната незаконна активност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР