Ботевград. Човещината, доброто трябва да се показват винаги, но най-вече

...
Ботевград. Човещината, доброто трябва да се показват винаги, но най-вече
Коментари Харесай

Лидерът на БСП Корнелия Нинова даде началото на кампанията „Солидарен Великден“ от Ботевград

Ботевград. Човещината, положителното би трябвало да се демонстрират постоянно, само че най-много на празници и към тези, които имат най-вече потребност от помощ. За нас обществената политика и солидарността са основополагащи правила, които следваме и постоянно отстояваме “, сподели водачът на левицата Корнелия Нинова при старта на акцията „ Солидарен Великден “, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

Тя даде началото на към този момент обичайна акция от Ботевград, където се включи персонално да подарява и носи пакети на хората в потребност.

Едновременно в цялата страна стартира раздаването на над 10 000 пакета с козунак, великденски яйца и хранителни артикули. Ефективната помощ прави вероятни празниците на хиляди семейства и самотни хора. Целта е по едно и също време да се покаже съпричастност и взаимност с нуждаещите се, само че и да се поддържа родното произвеждане. Всички дарявани артикули са от български производители.

Кампанията „ Солидарен Великден “ се организира втора поредна година от Българска социалистическа партия в поддръжка на нуждаещи се хора. Началото й бе сложено предходната година по самодейност на ръководителя на партията Корнелия Нинова. Тогава за първи път доброволци от партията раздадоха над 10 000 козунака в цялата страна на обществено слаби фамилии и възрастни хора. И тази година в акцията се включват всички структури на социалистическата партия, депутати, кметове, общински съветници и младежката организация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР