Ботевград. 21-годишен мъж е станал жертва на побой пред дискотека

...
Ботевград. 21-годишен мъж е станал жертва на побой пред дискотека
Коментари Харесай

21-годишен мъж е станал жертва на побой пред дискотека в Ботевград

Ботевград. 21-годишен мъж е станал жертва на побой пред дискотека в Ботевград. Това оповестиха от ОДМВР - София . Към 5.30 часа през вчерашния ден в районно управление (на МВР) - Ботевград постъпил сигнал от Филиала за незабавна помощ в града за признат млад мъж, потърпевш от побой. Полицейските чиновници изяснили, че сред 4.00 и 5.00 часа същата заран, 21-годишният е бил ударен няколко пъти по главата от чужд пред локална дискотека.

След обзор и оказана здравна помощ потърпевшият е освободен зя домашно лекуване с фрактура на носа, без заплаха за живота.

След бързи оперативно-издирвателни дейности за период до 24 часа е арестуван 34-годишен гражданин на с. Трудовец. В рамките на формираното по случая досъдебно произвеждане проверяващите открили по свидетелски показания, че оттегляйки се след побоя, същият е създал изстрел с револвер във въздуха. При последвалото претършуване на адреса му криминалистите разкрили и иззели четири пушки и револвер с 45 боеприпаса за него. Действията по следствието не престават под наблюдението на районната прокуратура.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР