Ботев (Пловдив) ще обяви днес новия старши треньор. Става въпрос

...
Ботев (Пловдив) ще обяви днес новия старши треньор. Става въпрос
Коментари Харесай

Анонимникът Желко Копич е новият треньор на Ботев Пд

Ботев (Пловдив) ще разгласи през днешния ден новия старши треньор. Става въпрос за хърватския ментор Желко Копич.

Снощи той е бил под тепетата за заключителни договаряния с управлението на " жълто-черните ", а през днешния ден ще бъде показан публично посредством известие на уеб страницата на клуба.

Във визитката на чакания хърватин нямало нищо особено. Някои почитатели незабавно прозряха, че той ще е единствено заслон, а Азрудин ще продължи да кадрува.

С новия старши треньор се чакат и две нови попълнения. Става въпрос за халф и нападател, като единият е нидерландец. Интересното е, че след дуела в Кипър Валентич сподели, че тимът се нуждае от двама нови - халф и нападател, и очевидно те ще бъдат привлечени.

Други двама от спряганите за нов треньор на Ботев (Пловдив) - Николай Киров-Белия и Славен Билич, поискали прекомерно високи хонорари, които управлението на клуба решило, че няма по какъв начин да заплаща. Отделно Билич води договаряния с Олимпиакос.

Било е обсъждано и името на Ясен Петров, само че той е недолюбван от немалка част от почитателите.

Ботев стартира извънредно едва сезона - в шампионата записа 4 следващи загуби, което не се е случвало от 2009 година по времето на Димитър Христолов. " Канарчетата " отпаднаха и още на първото затруднение в Лигата на конференциите. Отборът към момента няма победа от началото на акцията.

Хубавото за новия хърватски треньор е, че ще има към 10 дни, с цел да направи подготовка с тима, защото мачът с ЦСКА в неделя бе отсрочен, а идващият формален е чак на 13 август против Берое в Стара Загора.

В същото време Ботев (Пловдив) притегли атакуващия футболист Елвис Ману. Във вторник нападателят парафира договор с „ канарчетата “. От през днешния ден играчът започва тренировки с пловдивчани. За последно Ману бе част от полския гранд Висла Краков.

Елвис Ману е роден на 13 август 1993 година в Дордехт, Холандия. Юноша е на Фейенорд, като в родината си е играл още за отбора на Камбуур. В богатата си на кариера тимове, Ману е защитавал цветовете на Брайтън, Хъдърсфийлд, Генчлербирлиги, Акхисарспор и други

На българските почитатели Ману е прочут с престоя си в Лудогорец (Разград). С разградчани нападателят става първенец на България, като печели и Суперкупата на страната.

За Лудогорец играчът изиграва 57 мача, в които осъществя 16 гола и се регистрира със седем асистенции. В ЕКТ Ману има 14 мача за разградчани, в които е вкарал 6 попадения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР