Ботев (Пловдив) отвори фен магазин на стадион Христо Ботев, похвалиха

...
Ботев (Пловдив) отвори фен магазин на стадион Христо Ботев, похвалиха
Коментари Харесай

Ботев Пд отвори фен магазин на Колежа

Ботев (Пловдив) отвори почитател магазин на стадион " Христо Ботев ", похвалиха се от клуба. Той се намира директно до билетната каса, намираща се откъм улица " Богомил ".

Във почитател магазина клиентите могат да намерят продуктите от сбирката " Отново вкъщи ", както и формалните екипи на представителния тим.

Ботев приема Левски при завръщането си на стадион " Христо Ботев " на 29 април от 20:00 ч., като се чака почитателите на домакините да изпълнят трибуните на новото оборудване.

" Уважаеми Ботевисти, продажбата на пакетни билети продължава със страхотни темпове. С оглед огромния интерес, на стадион " Христо Ботев " е отворена нова каса, която се намира на гърба на Южната естрада ", написаха от ПФК Ботев на формалната си страница във фейсбук.

В същото време последователи на тима помогнаха на служащите да демонтират всички седалки в бранша за посетители. Така към този момент е отстранена вероятността почитателите на Левски да чупят седалки в мача на 29 април, с който ще бъде открит стадиона.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР