Босу топката е малко известен уред, но дава страхотни резултати.

...
Босу топката е малко известен уред, но дава страхотни резултати.
Коментари Харесай

Уредът, с който изгаряме мазнините двойно по-ефективно

Босу топката е малко прочут апарат, само че дава страхотни резултати. С него можем да създадем съвсем всяко упражнение в пъти по-ефективно.

Уредът наподобява на гимнастична топка, безусловно разрязана на две. Направен е от плътна гума, която може да издържи цялата тежест на тялото ни и това разрешава да използваме босу топката по всевъзможни способи.

Тя прави всяко упражнение по-трудно, тъй като ни провокира да пазим баланс. Докато се стараем да запазим вярна форма, таргетираме повече мускули в тялото си и упражняваме доста по-ефективно.

 Уредът, с който изгаряме мазнините двойно по-ефективно

Всъщност мускулите ни са основани за да движат тялото ни в пространството и да пазят равновесието на стойката. Затова и този вид тренировки са освен положителни за изгаряне на калории, само че и се отразяват позитивно на цялостното ни тяло.

Ако упражняваме вярно, можем да излекуваме изкривяванията на гърба, с помощта на уреда, и да подобрим стойката на тялото.

Възможностите за извършения са в действителност безкрайни, като можем да обръщаме от двете страни босу топката, тъй че да е по-подходяща за даденото придвижване.

В галерията сме ви подбрали няколко забавни извършения, които упражняват цялото тяло, само че не се опасявайте да експериментирате и вие.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР