БОСТЪН (AP) — Сътрудникът на апелативния съд Габриел Р. Уолоходжиан,

...
БОСТЪН (AP) — Сътрудникът на апелативния съд Габриел Р. Уолоходжиан,
Коментари Харесай

Бивша романтична партньорка на губернатора на Масачузетс казва, че е готова да служи във Върховния съд на щата

БОСТЪН (AP) — Сътрудникът на апелативния съд Габриел Р. Уолоходжиан, някогашен сантиментален сътрудник на губернатора на Масачузетс Маура Хийли, свидетелства в сряда преди Губернаторския съвет по отношение на номинацията й за най-висшия съд на щата.

Хийли сподели, че предходната й връзка с Wolohojian не би трябвало да лишава страната от изгодата да служи във Върховния правосъден съд на страната. Панелът не гласоподава номинацията в сряда.

Хийли отбрани решението си да номинира Wolohojian, описвайки я като незабравим правист, който е посочил „ добрина, самообладание, съпричастност, примирение и непрекъснато възприятие за правдивост “ на тези, които са застанали пред нея в съда.

„ Знам това персонално “, сподели Хийли. „ Както споделих в предишното, персоналните ми връзки и моите персонални връзки със арбитър Уолоходян не би трябвало да лишават хората от Масачузетс от изключителна правдивост на Висш съдебен съвет. “

Wolohijian сподели, че е минала през съвсем същия развой с администрацията на Хийли, през който е минала, когато е поискала...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР