Босът на Тотнъм Даниел Леви даде интервю, в което говори

...
Босът на Тотнъм Даниел Леви даде интервю, в което говори
Коментари Харесай

Даниел Леви: Гадно ми е, че Арсенал е по-напред от нас

Босът на Тотнъм Даниел Леви даде изявление, в което приказва за настоящи тематики към тима. Функционерът показа, че съжалява, че другият клуб от Северен Лондон – Арсенал е доста по-напред.

По време на 42-минутна сесия в дебатната зала, Леви разяснява редица въпроси, в това число сушата за трофеите на клуба, която към този момент се разгръща в 15-та поредна акция.

„ Това беше необикновено прекарване и през 22-те години Тотнъм напредна извънредно доста. Не толкоз, колкото почитателите биха се надявали, само че се надяваме, че пътуването не е завършило, и че ще вземем този трофей, от който се нуждаем “, сподели Леви.

„ Когато за първи път дойдохме в Тотнъм, успеха ни гарантираше, че ще останем във Висшата лига. След това, с течение на времето и ставаме все по-успешни, ставаше въпрос за влизане в Лига Европа и по-късно в Шампионската лига. Очевидно крайната цел е да спечелим трофеите. Очевидно това е, което се опитваме да създадем. По-лесно е да се каже, в сравнение с да се направи “.

„ Щастлив ли съм, че не сме спечелили повече от един трофей през последните 15 години? Абсолютно не. Но също по този начин мисля, че имахме фантастични моменти. Бяхме в Шампионската лига няколко пъти “.

„ Въпреки обстоятелството, че ми е гадно, че има клуб в северен Лондон - Арсенал, който е малко по-напред от нас в този миг, в случай че погледна обратно през последните пет години, ние също сме били пред тях, тъй че и това се случва ", съобщи Леви.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР