Босът на Левски Наско Сираков излезе с официално позиция в

...
Босът на Левски Наско Сираков излезе с официално позиция в
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ: Левски обяви война на новия спортен министър

Босът на Левски Наско Сираков излезе с публично позиция в отговор на изявление на министъра на младежта и спорта Радостин Василев.

Реакцията на четвъртия в света е поради думите на Василев, че нова козирка за стадион " Георги Аспарухов " ще коства колкото построяването на Сектора " А ".

На 11 януари 2022 година министърът на младежта и спорта, господин Василев, направи изказване пред медиите, в което засегна тематика, обвързвана с „ ПФК Левски “. Темата е прекомерно мъчителна както за клуба ни, по този начин и за многочислените ни последователи – за козирката на стадион „ Георги Аспарухов “. Не разбрахме за какво тази тематика беше повдигната в изказването му и за какво бяха казани лъжи, а точно, че построяването на козирката на стадион „ Георги Аспарухов “ ще коства колкото построяването на самия бранш.

На първата ни среща с министъра ние изрично декларирахме, че поддържаме неговите упоритости да бъде в помощ на футбола. В същото време обаче, проблемите на „ ПФК Левски “ се загатват по лекомислен и неподходящ на действителността метод. Направените внушения намираме за обидни за цялата левскарска общественост.

С почитание

Наско Сираков

Мажоритарен притежател на акциите на „ ПФК Левски “

След думите на Сираков, не закъсня и отговора на Радостин Василев. В своето мнение той изрично отхвърля изказванията за направени внушения с изявлението си за цената на козирката на стадион “Георги Аспарухов”. Проблемът с течове в новия бранш, заради липса на козирка, беше споделен от представителите на ПФК „ Левски” при срещата с министър Василев.

„ В своето изявление пред медиите на 11.01.2021 година министър Василев се базира на думи на основния проектант на Столична община арх. Здравко Здравков, че цената на козирката на бранш „ А” ще бъде колкото на цялата естрада. Тази информация беше споделена от арх. Здравков по време на извършената среща в Министерството на младежта и спорта сред министър Радостин Василев и основния проектант на Следствен отдел към окръжна прокуратура на 05.01.2021 година Желанието на министър Василев да помогне на ПФК „ Левски” не би трябвало да се приема враждебно от управлението на клуба, а да бъде оценено по достолепие, тъй като в противоположен случай прозират ползи надалеч от спорта и коректността “, написаха от спортното министерство.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР