Боряна Събева поема ролята Директор „Правна дирекция“ в TBI Bank

...
Боряна Събева поема ролята Директор „Правна дирекция“ в TBI Bank
Коментари Харесай

TBI Bank посреща Боряна Събева като директор „Правна дирекция“

Боряна Събева поема ролята Директор „ Правна дирекция “ в TBI Bank като фокусът ѝ ще бъде ориентиран към ръководенето на правните екипи в страните, в които TBI оперира, както и ще спомага в построяването на постоянни бизнес връзки с сътрудниците на банката. Също по този начин тя ще подкрепя взаимоотношението с регулаторните органи и развиването на нови артикули и канали дружно с бизнес отделите на банката.

Зад гърба си Боряна има 17-годишен опит като правист в Райфайзенбанк България, където дружно с екипа си е отговаряла за обезпечаването на законосъобразността в банкирането на дребно, както и планове като цифрово банкиране, стратегия за потребителско прекарване и регламенти на национално и европейско равнище в региона на отбраната на потребителите, правото на конкуренция, пазарите на финансови принадлежности и отбрана на данни. В TBI Bank Боряна ще показа и надгради още повече своите познания с сътрудниците си в банката в комбиниране със своя професионален възторг и положителен метод на мислене.

„ Щастлива съм да се причисля към TBI Bank, където имам опцията да работя с изключителни експерти “, споделя Боряна. „ Вярвам, че съумяват тези, които не се опасяват да пробват и да търсят постоянно новаторски решения. Точно това виждам в TBI като организация с друг и нетрадиционен метод по отношение на клиентите, продуктите, процесите и визията. “

„ Щастлив съм да поздравявам Боряна в нашия екип “, споделя Питър Барон, CEO на TBIF (TBI Bank). “Нейният дълготраен опит в промишлеността, дружно с отдадеността, мотивацията и устрема към постигането на отлични резултати ще допринесат за развиването на един от най-ключовите отдели за всеки бизнес, в това число и за нашия.”

В свободното си време новият шеф „ Правна дирекция “ в TBI Bank обича да е в компанията на фамилията си. А също така споделя искрено, че избира морския бриз пред планинския лъх. Може би това е и повода за нейната подготвеност да се „ гмурне “ непосредствено в новите провокации в банката!
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР