Борусия Мьонхенгладбах и Байерн Мюнхен направиха 1:1 в откриващия мач

...
Борусия Мьонхенгладбах и Байерн Мюнхен направиха 1:1 в откриващия мач
Коментари Харесай

Борусия М и Байерн с класно реми при старта на Бундеслигата

Борусия Мьонхенгладбах и Байерн Мюнхен направиха 1:1 в откриващия мач на Бундуслигата. Плеа беше прецизен за домакините в 10-ата минута, а Роберт Левандовски изравни в 42-ата минута на срещата.

Домакините от Борусия стартираха интензивно мача и в 4-ата минута удар на Херман мина малко настрана от вратата. Две минути по-късно още веднъж той пусна отличен пас в наказателното поле на Байерн, само че той беше кръстосан.

 Статистиката от Борусия Мьонхенгладбах - Байерн Мюнхен
източник:

Плеа откри резултата с попадение в 10-ата минута, възползвайки се от пас на Щиндъл. Четири минути по-късно Левандовски беше на чудесна позиция, само че ударът му беше избавен от Зомер.

В 26-ата минута още веднъж удар на Левандовски беше избавен от вратаря на домакините. Байерн изравни резултата с гол в 42-ата минута на Левандовски, който беше най-активният състезател на баварците.

Левандовски още веднъж стартира да тормози защитата и вратаря на Борусия с удар в 52-ата минута, само че гол нямаше. Осем минути по-късно още веднъж той беше забъркан в рискова офанзива, само че Зомер се оправи добре със обстановката.

До края на дуела и двата отбора имаха преференциални обстановки, само че до нови попадения не се стигна и двата отбора взеха по 1 точка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР