Боршош с обвинение за неправомерно разпореждане с бюджетни средства Бившият

...
Боршош с обвинение за неправомерно разпореждане с бюджетни средства Бившият
Коментари Харесай

Боршош с обвинение за неправомерно разпореждане с бюджетни средства

Боршош с обвиняване за непозволено предписание с бюджетни средства Бившият изпълнителен шеф на НДК Мирослав Боршош ще получи обвиняване за непозволено предписание с бюджетни средства. Това стана ясно от думите на основния прокурор Сотир Цацаров след чуването му пред парламентарната комисия, която ревизира разходването на средства в Националния замък на културата.
 
Според Цацаров към момента не е ясно дали това ще е единственото обвиняване за Боршош, както и дали ще има други упрекнати с изключение на него.
 
Мирослав Боршош се отдръпва от НДК до момента в който текат инспекциите

След като преди дни Мирослав Боршош разгласява във Фейсбук изпратената му призовка, през днешния ден основният прокурор Сотир Цацаров разкри и какво ще е обвиняването против някогашния изпълнителен шеф на НДК - за непозволено предписание с бюджетни средства.
 
Казусът НДК 

Ако бъде приет за отговорен Мирослав Боршош може да бъде осъден с отнемане от независимост до 5 години или с пробация. Главният прокурор още веднъж не разкри и кой е създателят на сигнала до ДАНС, след който бе формирано следствието против Боршош.
  По тематиката Прокуратурата ще разпита двама министри за НДК Бойко Борисов връща Мирослав Боршош отпред на НДК
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР