Бородин предаде съобщението на министерството по следния начин: Започнала е

...
Бородин предаде съобщението на министерството по следния начин: Започнала е
Коментари Харесай

Алла Пугачова може да бъде обявена за чуждестранен агент

Бородин съобщи известието на министерството по следния метод: " Започнала е процедура по признание на Алла Пугачова за задграничен сътрудник, прокуратурата моли Министерството на правораздаването на Руската федерация да признае Пугачова за задграничен сътрудник ".

Бородин, прочут с всеобщите си тъжби против звездите, означи, че певицата е напуснала Руската федерация, неведнъж е и е подкрепяла брачна половинка си Максим Галкин (признат в Руската федерация за задграничен агент). Бородин също по този начин твърди, че изпълнителката може да има връзки със западни разследващи служби.

 

Алла Пугачова и брачният партньор ѝ Максим Галкин отпътуваха за Израел напролет на 2022 година. През септември с.г. Министерството на правораздаването на Русия добави Максим Галкин към регистъра на задграничните сътрудници. След това Алла Пугачова също изиска да бъде включена в него, защото тя " се солидаризира със брачна половинка си “.

 

През декември 2023 година стана известно, че Следственият комитет не е образувал наказателно произвеждане против певицата и нейния брачен партньор за дискредитиране на съветската войска и е върнал материалите на Главното ръководство на Министерство на вътрешните работи за Москва.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР