Борисов: В следващия парламент ще остана вътре. Това заяви лидерът

...
Борисов: В следващия парламент ще остана вътре. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Борисов: В следващия парламент ще остана вътре

Борисов: В идващия парламент ще остана вътре. Това съобщи водачът на Бойко Борисов по време на среща със симпантизанти в Стара Загора.

„ Днес би трябвало да си отговорим на няколко въпроса. Те са настоящи, значими. Затова реших, че Вълчев, Добрев не е нужно да повтарят нещата, които всички по джоба си знаят. В Стара Загора санирахме блокове, булеварди, правихме паркове, детски градини опери, игрища. Сега шщяхме да имате и спортна зала. 10 милиона бяхме преврели. Сега няма да има. Ще се задоволите с това, което ви направихме. Две години нищо. Забелязвам, че публицистите стопираха да питата по кое време ще се направи четирилентовия път до Стара Загора. Не желая да приказвам за аязмото, шипка. Затова смятам, че Живко Тодоров ще бъде нашия претендент за кмет на Стара Загора “, стартира Борисов.

„ Както един челник споделил: И сакам отговора да биде да. Това, което се случи със Стара Загора в последните години и най-големите съперници не могат да ни го отрекат. Благодарение на нашите депутати спряхме безумието за Маришкия басейн в проекта за възобновяване. Убеден съм, че ще се договорим с Европейска комисия. Но смият факт, че кадърните умните и красивите не съумяха две години да създадат нов проект, а ние им оставихме подготвен проект. Това са обстоятелствата “, сподели още той.

„ Вчера беше глобен бивш наша член Влади Горанов по Магнитски. Искам да припомня на тези, които злорадстват, че още тогава бе освободен като министър и народен представител и не е взел участие в нито една листа. Ние като партия толкоз може да се разграничим. Ако има доказателства, органите да проверяват. Аз настояват, че нито стотинка, нито лев, Господ ми е очевидец, не сме получили от Божков. Ако някъде някой е получавал, да си носи отговорност. Аз настоявам, че аз и партията не сме получили стотинка. Казвам го, тъй като Христо Иванов си беше пуснал един пост за Самара и Магарето. Ояден с пачките стотиците хиляди от Неско. Прибрали, дублирам, индивида който сподели, изтрийте това от Дарик. Който видял видял. Партията която направи разбойническата приватизация да ми дава оценка на мен – не!

Само, че казусът съществува. Не съм спал, с цел да мисля. Всъщност, тук е огромната неточност на моите депутати в Народното събрание. Трябва в идващия парламент да остана вътре. Те благи мои, както Зарков сподели, ГЕРБ надиграха, сходен беше термина, Политическа партия и Демократична България. Точно противоположното е благи мои. Те ни надиграха,. тъй като ние лато партия поехме ангажимент да изкараме правосъдната промяна в оставащите няколко дни. Но вие като малди зайчета тичахте право в устата на вълка. Хитряи ход и маневра най-опитния вълк Христо Иванов, на Киро и Асен. какво ви направиха? Не влязоха в залата. И на най-важния им закон, тях ги няма. Това за сътрудниците в Европа значи, че ГЕРБ е отговорен, тъй като щом герб дава обещание, значи става.

Тях не ги броят, броят вас и ние се издънихме. Ние се оставихме да ни надиграят. Това, което написа. Джим Обраян споделя, че доста неща са направени – Северна Макеодния, Украйна, Ф-16, нуклеарното гориво. Но последните 3 дни, с цел да им покажем, че те не са в залата, ние надиграхме нас. А там амнистия няма. какво ни споделят в този момент. Първият ден на Народно събрание ние поддържаме, внасяме, поддържаме, без значение, на Крум Зарков закона. Защото написаното на Джим Обраян написа закон на Министерски съвет. “

„ Ние сме се разграничили от Горанов. Той не е на никаква служба. Дълбоко се надявам той да не е отговорен и да потвърди, че е почтен “

 

 

ГЕРБ не е получила и стотинка от Божков. Това изявление на прави от Стара Загора водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

ГЕРБ е получила нито стотинка от Васил Божков. Това съобщи водачът на партията Бойко Борисов на среща на актива в Стара Загора. “Ако някъде някой е получавал – да си носи отговорност ”, съобщи той. “Аз и партията не сме получили стотинка ”, безапелационен бе Борисов.



Той разграничи партията от Владислав Горанов, за който стана ясно в петък, че е глобен от Съединени американски щати и Англия по закона “Магнитски ”. “Искам да припомня на тези, които злорадстват, че още тогава той беше освободен като министър и народен представител и от този момент не взе участие в нито една листа на партията. Ние до толкоз можем като партия да се разграничим. Ако има доказателства – органите да проверяват ”, разяснява Борисов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР