Борисов сякаш се е клонирал в лидерите на партии, които

...
Борисов сякаш се е клонирал в лидерите на партии, които
Коментари Харесай

Иван Сотиров: Борисов сякаш се е клонирал в лидерите на партии, които трябваше да го демонтират

Борисов като че ли се е клонирал в водачите на партии, които трябваше да го демонтират. Това сподели за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ ръководителят на Сдружение „ Достойнство, отговорност, морал “, народен представител от Съюз на демократичните сили в 37-тото и 40-тото Народно заседание Иван Сотиров. Тези, които щяха да изчегъртват Борисов, в този момент с възторг се чегъртат един различен.

„ Те се пробват да подражават на Борисов и да го копират по собствен метод и съгласно характерностите си. Това до някъде изяснява и омразата им един към различен. Те са като несполучливи имитатори и хора, които имат бездънен комплекс от Борисов. Те са като децата, които ги е боязън от таткото. Спомняме си и Нинова, която искаше да се бори с него „ по мъжки “. Христо Иванов, който обозначаваше лицата от листите си, както го правеше Борисов. Това важи даже за президента Румен Радев, който има упоритости през президентството да прави това, което Бойко Борисов правеше като министър председател “, разяснява той.

Срамна и обидна е лексиката в Народното събрание, само че явно това е равнището, сподели още Сотиров. Според него това просташко шоу може да забавлява част от гласоподавателите, само че не се възприема от голямата част от тях. Парламентаризмът е в срив, а в сегашните политици няма логичност, а единствено ситуационни дейности. Инфантилното държание на депутатите е подбудено от инженеринг. Не би трябвало да забравяме, че задачата на олигархията е да не се допусне образуването на постоянен политически хайлайф.

„ Естествено е, че има инженеринг. Деградацията на политическите партии и на това, което назоваваме политически хайлайф в България, е разследване на система от олигархично интервениране в политиката, основаване на политически планове и фигури, които олигарси от разнообразни корпоративно-медийни лаборатории основават и постановат “, разяснява той.

Иван Сотиров сподели още, че качествените хора са измежду деятелите на партиите, по високите етажи качеството на хората спада. Според ръководителя на Сдружение „ Достойнство, отговорност, морал “ президентът се пробва да завоюва власт срещу конституцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР