Борисов от половин година не е на власт и половин

...
Борисов от половин година не е на власт и половин
Коментари Харесай

Весела Лечева ще попита ли патрона си Радев за Васил Божков? Ето как Черепа, Цветан Василев, Бобокови, Баневи, Арабаджиеви отървават кожата...

Борисов от половин година не е на власт и половин година никой не приказва за подсъдимите олигарси, укриващи се в чужбина. На дневния ред на мейнстрийма още са прословутите чекмеджета. И дежурния Делян Пеевски, несъмнено.

А Васил Божков с 19-те обвинявания, в това число за убийства - него забравихме ли го? Няма ли някой от властта да изиска отначало екстрадицията му от Дубай? Или тематиката към този момент е затворена? Пито платено?

Какво мисли госпожа Весела Лечева, която е в щаба на Румен Радев? Тя спомня ли си, че Божков е упрекнат за атентата против нейния брачен партньор Манол Велев? Г-жа Лечева упорства ли пред близкия си Радев, с който постоянно пируват на една софра, да попита Дубай какво се случва, ще ни връщат ли Божков?
свързани новини67034на 22.10.202174372на 22.10.2021
Смее ли да пита Румен Радев, като Божков му свърши черната работа на площада през юли-август 2020 година..

А да сте чували в последно време някой да приказва за Цветан Василев, който банкрутира КТБ и остави стотици хиляди българи без парите им? Радев звънял ли е скоро на сътрудника си Вучич по въпроса?

А Ветко и Маринела Арабаджиеви? А Миньо Стайков? А Бобокови? А Баневи?

Не, до момента в който хунтата на Радев е на власт, няма да чуете нищо за гореспоменатите. Та нали хунтата точно поради това пристигна на власт - с цел да ги амнистира! Нали на сякаш спонтанните митинги срещу Борисов в действителност се стекоха най-вече служащи, чиновници и наемници на подсъдимата олигархия! Нали тъкмо тази подсъдима олигархия заплати държавния прелом против законното държавно управление!

Подгонените от предходното ръководство милиардери са съветници и душеприказчици на служебния кабинет. Те кадруват и вреждат свои хора на основни позиции.

При разновидността " още пет години Радев " концепцията за лустрация остава мираж. Мираж е и че похитителите на националното благосъстояние от времето на престъпната приватизация ще получат отмъщение. В стратегиите на така наречените " партии на митинга " няма да откриете и ред за рухване на отминалостта за огромните приватизационни покупко-продажби, изпразнили хазната - за БГА " Балкан ", за " Нефтохим ", за " Кремиковци ", " Девня ", " Техноимпекс ", " Дамяница ", " Каолин "...

Как да откриете - шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е " Техноимпекс ", чорбаджията на Политическа партия ПП и " Демократична България " Иво Прокопиев е " Каолин " и " Дамяница ", Слави Трифонов, Мая Манолова и Татяна Дончева са ВИС-2 и " Мултигруп "...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР