Борисов: Ние можем да се защитаваме само, когато сме единниНашето

...
Борисов: Ние можем да се защитаваме само, когато сме единниНашето
Коментари Харесай

Борисов: Ние можем да се защитаваме само, когато сме единни
Н

Борисов: Ние можем да се пазиме единствено, когато сме единни
Нашето лого беше „ Съединението прави силата ”. Символиката във вашето лого на австрийското председателство е „ Европа, която пази ”, а ние можем да се пазиме единствено, когато сме единни. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на взаимна конференция в Австрия дружно с канцлера Себастиан Курц и ръководителя на Съвета на Европейски Съюз Доналд Туск, съобщи кореспондент на БГНЕС.

През тези 6 месеца имахме непрестанен разговор със Себастиан Курц. Непрекъснато съм го запознавал с това, което вършим. За да може да бъде осведомен и да надгражда това по време на неговото председателство, добави Борисов.

Ако има потребност сме отсреща да окажем подпомагане за помощ и мнение. Много е комплицирано времето фактически. Благодаря на Съвета на Европейски Съюз, на екипа на Доналд Туск, както и благодаря на екипа на Себастиан Курц, поисквам триумф и дано да имаме австрийско председателство на Европа, която пази всяка една страна, сподели още Борисов.

От своя страна канцлерът на Австрия Себастиан Курц съобщи, че желае Австрия да бъде страна, която да построява мостове. Желаем да работим за един доста мощен Европейски Съюз. Ще се опитаме и ще дадем нашия принос за една сигурна, обща, обединена и фокусирана Европа. Нашето мото е Европа, която пази, Европа на сигурността, само че то е и Европа, която се грижи за благосъстоянието на своите жители. Ние се радваме, че можем да бъдем домакини на идващото председателство и ще работим доста интензивно през идващите 6 месеца, добави Курц. Благодарим на България, която свърши чудесна работа по времена своето председателство, сподели още канцлерът на Австрия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР