Бориса Тютюнджиева отново е сама. Сексапилната брюнетка и гаджето й

...
Бориса Тютюнджиева отново е сама. Сексапилната брюнетка и гаджето й
Коментари Харесай

Цицорестата Бориса Тютюнджиева пак е сама /снимки/

Бориса Тютюнджиева още веднъж е сама. Сексапилната брюнетка и гаджето й се разделят, научи "България Днес ". Краят на връзката им настава още през лятото.
Бориса имаше случка със състоятелен предприемач. Нещата сред тях към този момент са завършили изцяло. За моделката и мъжа до нея се говореше, че са сгодени. Но тази вест по този начин и не бе доказана от Бориса.
Кой е поставил завършек на връзката им, можем единствено да гадаем. Тютюнджиева махна фотосите в обществените мрежи, на които е с някогашния си. Моделката настойчиво криеше половинката си от светските среди. Тя не се вясваше на ваучър, откогато се залюбиха.
Сега, откакто е сама, Бориса още веднъж е засичана по празненства и незабавно хваща окото с провокативния си тип. Дългокраката красавица най-често е в компанията на приятелки. С правилни приятелки Бориса обикаля и из Европа. По време на морската си почивка Тютюнджиева още веднъж бе единствено с приятелки, без гадже.
Бръмчалката за следващ път не сполучва с избора си на мъж. Бориса имаше няколко бурни случки, само че с никого не стигна до нещо съществено като женитба или дете. През леглото на моделката мина и продуцентът Андрей Арнаудов. И с него нещата не се получиха, както й се искаше на Бориса.
Красавицата, която неотдавна навърши 29 години, желае да сътвори семейство. Тя е възпитана, че това е най-ценното и значимо нещо на света. Желаем й триумф идващия път.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР