Борещият се за оцеляване във Висшата лига Нюкасъл има сериозен

...
Борещият се за оцеляване във Висшата лига Нюкасъл има сериозен
Коментари Харесай

Нюкасъл продължава селекцията с германски национал

Борещият се за оцеляване във Висшата лига Нюкасъл има сериозен интерес към крилото на Аталанта Робин Госенс, с който желаят да продължат зимната си селекция. „ Sky Italia “ даже твърди, че „ свраките “ към този момент са договорили персоналните условия с играча.

Сега остава само двата клуба да се схванат по сумата на прехвърлянето на 27-годишния защитник.

Госенс, който участваше на Европейското състезание предишното лято с националния отбор на Германия, не е играл за Аталанта откогато получи мускулна травма на 29 септември в мач от Шампионската лига. Очаква се той да се завърне в игра в средата на февруари, а актуалният му контракт с „ богинята “ е до юни 2023 година.

Аталанта се надява да получи солидна сума, в случай че бъдат уверени да го продадат, само че „ Sky “ оповестява, че той към този момент се договорил с Нюкасъл за тригодишен контракт и заплата от 3,5 милиона евро на сезон.

Бергамаските обаче не са склонни да пуснат Госенс да напусне по средата на сезона, само че една атрактивна оферта от Нюкасъл може да промени мисленето им.

Newcastle have found an agreement with Gosens to go to Premier League right away. €3.5M a year for 3 and a half years, triple what he makes at Atalanta.

The official offer to Atalanta should come soon.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР