Борбата за надмощие никога не е била стимулатор за развитието ...

Борбата за надмощие никога не е била стимулатор за развитието

Седмичен любовен хороскоп 6-12 декември

Борбата за превъзходство в никакъв случай не е била стимулатор за развиването на каквато и да е връзка, а още по-малко на любовна. По-добре наблюдавайте деликатно държанието на обичания човек. Ако провокира подозрения за невярност, проверете ги. По всяка възможност съмненията ви ще са безпочвени, тъй че не ги обсъждайте.

Някой ще разпространява загадка, която настойчиво се пробвате да запазите. Вероятността за разразяване на плевел скандал не е за занемаряване и, в случай че се случи, сигурно ще продължи през цялата седмица. Не се опитвайте да „ възкресите “ остаряла, от дълго време прекъсната връзка, ще съжалявате.

Моментите, в които не знаете какво желаете са уморителни за всички, само че най-много за самите вас. През тази седмица като че ли всички прищявки ще ви изпълнят внезапно и по едно и също време и непрестанно ще ги стоварвате върху близките. Претенциите ви към обичания човек може да провокират у него/нея не просто изненада, а и неодобрение, и досада. Ограничете срещите и размяната на реплики, в случай че въпреки всичко желаете да запазите връзката.

Прекалено сте сантиментални и по едно и също време с това обърнати към спомените, вместо към действителността. Всичко, което към този момент се е случило ви наподобява прелестно, само че далечно и за постоянно изгубено. На всичкото от горната страна сте подготвени да идеализирате предходните си сътрудници до степен на цялостна илюзия. Споделете настроението си с някой от ежедневните ви другари и се надявайте да ви измъкне от положението, в което сте с задоволително безапелационен персонален опит.

За следващ път противоречив въпрос ще помрачи връзките ви. Не би било изненада, в случай че се стигне до замяна на реплики, оферти за разлъка, сълзи. Както знаете, за всяка препирня са нужни двама. Дайте си сметка за личното си присъединяване и, в случай че ви хрумне даже за минутка, че имате виновност, то направете първата стъпка към помиряването. Реакцията на приятел/ката ви ще ви изненада.

Подсъзнателно усещате, че ще настъпят промени. Любимият човек ще е толкоз внимателен/а, колкото в никакъв случай не е бил/а. Не бъдете подозрителни. Приемете жестовете му/й с усмивка, признателност и подготвеност за единство. Може би следващото коледно знамение напълно скоро ще почука на вратата ви.

Човек, който от дълго време познавате настойчиво ще се пробва да се сближи с вас. Основният проблем е, че въпросният човек най-вероятно към този момент е привързан и концепцията му/й е да сътвори успоредна връзка. Помислете за следствията и дали си заслужава риска, даже и той/тя да ви харесва. Спомнете си и какво се случи предходния път, когато се увлякохте в същата случка.

Тонусът и интуицията ви са мощни, само че сте прекомерно раздразнителни. Ограничете срещите и диалозите с обичания човек единствено до моментите, в които се чувствате подготвени да изслушвате и да контролирате спонтанните прояви на страсти. Ако въпреки всичко съумеете да натворите някоя нелепост, реванширайте се с благ подарък или покана за уместно забавление.

Чаровни сте, привлекателни и с истинските си хрумвания и възприятие за комизъм въздействате на близките като магнит. Искреното ви отношение подготвя към същото и ще можете да се насладите навън проявените към вас усеща. Не се „ раздавайте “ прекомерно обилно, обаче. Не забравяйте, че сърцето не е място, където могат да се съберат двама.

Конфликтите с обичания човек може да са прекомерно чести, без значение че се пробвате да му/й угодите във всичко. Анализирайте обстановката. Установите ли, че непрестанно се появяват все нови и нови различия, помислете дали не е настъпил моментът, в който пътищата ви се разминават. Реагирайте уверено, с цел да не превърнете красивите мигове в мъка.

Прекалено сте загрижени за личните си ползи и държанието ви може да провокира оскърбление у обичания човек. Няма да сгрешите, в случай че се поинтересувате за неговите/нейните стремежи. Лесно ще ви хрумне по какъв начин да го/я зарадвате и да си спестите канонадата от комплицирани въпроси.

Съзнанието ви е изпълнено доста повече с мистичност и илюзии, в сравнение с с действителни цели и показа. За да не потънете необратимо в бляновете и миражите си, оставете самодейността в ръцете на обичания човек. Оставете го/я да реши какво ще вършиме, когато сте дружно. Ще откриете у него/нея качества, за които не сте и подозирали.

Хороскопът ви е направен от

Източник: teenproblem.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg