Борбата в английската става все по-жестока, като лидерът и преследвачите

...
Борбата в английската става все по-жестока, като лидерът и преследвачите
Коментари Харесай

Чуковете готвят удар по лидера Челси, за да останат в топ 4 на Висшата лига

Борбата в британската става все по-жестока, като водачът и преследвачите му (Манчестър Сити и Ливърпул) са събрани единствено от две точки разлика. По-далеч зад тях е последният тим, допълващ по този начин значимия топ 4 - Уест Хям.

" Чуковете " изумиха всички с представянето си през тази акция, само че напоследък се намират в кошмарна серия и нямат триумф в шампионата в три следващи дуела - две загуби и едно тъждество. Сега следва още по-тежко тестване за тях, само че те са твърдо решени да пресечен отрицателната поредност, защото в противоположен случай ще се простят с мястото си в топ 4. Уест Хям приема Челси в едно от дербитата на 15-ия кръг в британската Висша лига. Двубоят ще се организира в събота (04.12) и ще започва в 14:30 часа българско време.
Кой е по-по-най в конфликтите сред Уест Хям и Челси?
" Сините " от Лондон са в серия от две следващи победи над този конкурент, а коефициентът на за нов техен триумф е 1,85. Преди упоменатите два мача обаче Уест Хям имаше също два следващи триумфа в това лондонско дерби, а ставката да се върнат на победния път и против Челси, и генерално във Висшата лига е 4,70. Равенството пък е оценено на 3,80.

В последните им три директни дуела бяха маркирани общо девет попадения, което прави приблизително по три на среща. Коефициентът за това и този път да станем очевидци на над 2,5 гола в мача е 2,10, до момента в който за под 2,5 е 1,85. Трябва да отбележим, че въпреки всичко в последния им конфликт бе вкаран единствено един гол - когато точно на този стадион Челси победи с минималното 1:0 като посетител.


Ще има ли картони в лондонското дерби от Висшата лига?
Забелязва се и доста любопитен контрастност в последните два мача сред " сините " и " чуковете ". Той се отнася до картоните в двата дуела. В последния нервите взеха връх и феновете станаха очевидци на цели пет такива, един от които пряк червен, до момента в който в предпоследната им среща, забележете, нямаше нито едно публично предизвестие! Тогава Челси завоюва с безапелационното 3:0. Коефициентът на в тази среща картоните да са под 2,5 е 2,80, до момента в който за над 4,5 картона е 3,55.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР