Борба за всяко работно място, запазване на капацитетите и потенциала

...
Борба за всяко работно място, запазване на капацитетите и потенциала
Коментари Харесай

Зоран Заев представи състава и програмата на новото правителство

Борба за всяко работно място, опазване на потенциалите и капацитета на фирмите и свързване на заплатите и пенсиите с наклонност за тяхното повишаване щом отмине рецесията с ковид даде обещание Зоран Заев, представяйки през днешния ден в Народното събрание на Северна Македония състава и програмата на новото си държавно управление, оповестяват македонските малките екрани.

Заев разгласи и идното образуване на комисии, които ще работят за пречистване на правораздаването и за инспекция на имуществото и финансите на формалните лица, както и за подготовка на процеса на договаряния с Европейски Съюз.

Очаква се първата междуправителствена конференция с Европейски Съюз да се състои в края на октомври или началото на ноември.

Заев пристигна в Народното събрание, съпроводен от 19-те претенденти за министри. Правителството ще е съдружно, на СДСМ и Демократичния съюз за интеграция.

Заев чака при започване на идната седмица държавното управление му да бъде гласувано. Той сподели, че е предложил "изключителен състав " и изрази убеденост, че "предстои несравним четиригодишен положителен интервал за жителите в страната ".

Заев даде обещание, че новото държавно управление ще обезпечи поредност в използването на общите стратегически цели - участие в Европейски Съюз и положителни междусъседски и етнически връзки. Сред целите той посочи и битката срещу пандемията от ковид, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР