Болката, както и удоволствието, стимулират отделянето на ендорфин от тялото

...
Болката, както и удоволствието, стимулират отделянето на ендорфин от тялото
Коментари Харесай

Ето кои са основните съставни части на грубия секс

Болката, както и удоволствието, подтикват отделянето на ендорфин от тялото ви. Така че в случай че се научите по какъв начин да преплитате болката и половото наслаждение, практикувайки по-груб секс, ще достигнете до напълно нови чувства в интимно отношение, към които даже може да се пристрастите.

Мнозина считат, че грубият секс е единствено за порно филмите и двойките, които не изпитват интимни усеща и почитание между тях, а са дружно просто поради секса. Всъщност рецептата за недодялан секс напълно не е толкоз садистична, колкото си мислите. Ето кои са главните съставни елементи на грубия секс, като даже и единствено някои от тях да употребявате, ще подобрите доста половия си живот, без да окажете отрицателно влияние върху прочувствената ви връзка с колегата.
Стонове и крясъци
Дори и да не ви идва от вътрешната страна да викате, пробвайте и ще видите какъв брой освободена и дива ще се почувствате. Когато преодолеете вокалните си задръжки, ще паднат и доста от задръжките ви в леглото, тъй че нищо чудно да се окажете в основната роля и поза " Ездачка ", наслаждаваща се на секси галопиране, написа Rozali.com.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР