Боксьорът Тарик Сахибедин, двукратен шампион на Франция в полусредна категория,

...
Боксьорът Тарик Сахибедин, двукратен шампион на Франция в полусредна категория,
Коментари Харесай

Френски боксов шампион предотвратил опит за похищение на самолет на „Луфтханза“

Боксьорът Тарик Сахибедин , повторен първенец на Франция в полусредна категория, е съумял да предотврати сериозен случай на борда на постоянен полет Мюнхен - Париж на самолетна компания „ Луфтханза “ , написа в. „ Паризиен “.
 
Сахибедин, който след отпуск се е прибирал в Париж, дружно със брачната половинка си, е станал очевидец на спор сред пийнал пътник и стюардеса , която е отказвала да му даде алкохол. Мъжът почнал да се държи нападателно и да заплашва помощник-командира на екипажа, който се опитал да успокои проблематичния пасажер.
 
«Il voulait terroriser»: l’ex-boxeur Tarik Sahibeddine maîtrise un déséquilibré dans un avion
— Le Parisien (@le_Parisien)
Пияният пътник е направил опит да влезе в пилотската кабина и заплашил да отвори един от изходите на самолета в случай че не бъде позволен вътре. Останалите пасажери изпаднали в смут, тъй като помислили, че стават очевидци на акция на терористи по похищение на самолета.
 
В момента, в който мъжът опитал със мощ да влезе в пилотската кабина, френският боксов първенец го повалил с един удар на пътеката. След това скандалджията е бил крепко завързан и не е съумял да сътвори спомагателни проблеми.
 
" L'avion avait décollé depuis quelques minutes. J'étais tranquillement assis avec mon épouse quand j'entends qu'il y a un accrochage juste devant moi ", raconte Tarik Sahibeddine
— franceinfo plus (@franceinfoplus)

Въпреки че обстановката е била сполучливо позволена, командирът на екипажа е върнал самолета в Мюнхен, където крепко завързаният пътник е бил предаден на полицията.-->

Екипажът на полета е благодарил на Тарик Сахибедин за проявената храброст и му е разрешил да се снима за спомен в пилотската кабина.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР