Божията ръка“ е един от най-известните футболни голове в историята,

...
Божията ръка“ е един от най-известните футболни голове в историята,
Коментари Харесай

Факт! Марадона е с Божията ръка, а Роналдо има Божията ко...

„ Божията ръка “ е един от най-известните футболни голове в историята, маркиран от Диего Марадона в 51-ата минута на четвъртфиналния мач от Световното състезание на 22 юни 1986 година против Англия.

Единият от двамата най-големи към момента настоящи футболисти на нашето време Кристиано Роналдо откри метод да се приближи до митичният " бръмбазък " от Ланус.

В мача от груповата фаза сред Португалия и Уругвай първият маркиран гол първо беше приписан на Кристиано Роналдо, макар че Бруно Фернандеш, който центрира, беше ​вписан след това в формалния протокола като създател. Многобройните повторения обаче демонстрираха, че косата на Роналдо е докоснала топката.

Дори тук Криш откри метод да се приближи до пантеона на великите.

Португалецът получи светкавична поддръжка в Twitter от британския публицист Пиърс Морган. Помните, че преди Световното състезание 37-годишният португалски футболист даде скандално изявление, в което разкритикува както управлението на Манчестър Юнайтед, по този начин и старши треньора Ерик загар Хаг.

Той даде това изявление точно пред Пиърс Морган, на който съгласно някогашния състезател на тима на Съединени американски щати Алекси Лалас, Роналдо е написал незабавно след мача с Уругвай, заявявайки, че голът би трябвало да бъде записан на него. Да, но - не.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР