Божидар Краев най-вероятно ще довърши сезона в Португалия, съобщават местни

...
Божидар Краев най-вероятно ще довърши сезона в Португалия, съобщават местни
Коментари Харесай

Национал ще играе отново в Португалия

Божидар Краев най-вероятно ще довърши сезона в Португалия, оповестяват локални медии. Според информациите, 23-годишният български национал ще бъде преотстъпен от датския " Мидтиланд " до лятото на първодивизионния " Фамаликао ", който търси попълнения, с цел да се избави от изпадане.

Краев направи положително усещане в Португалия при започване на годината, когато още веднъж игра чартърен - за половин година в " Жил Висенте ". Там от януари до юли той записа 18 мача и 5 гола, а отборът приключи на 10-о място.

След това атакуващият халф направи нов опит да се наложи в " Мидтиланд ", само че той не бе изключително сполучлив - 1 гол в 16 мача, като в 8 от тях влизаше като запаса. Сега от датския клуб, с който Краев има контракт до юни 2022 година, очевидно са решили да му дадат нова опция да играе повече и по тази причина имат намерение да го пратят в Португалия.

" Фамаликао " сега е на 16-о място от 18 тима в Примейра лига, т.е. в зоната на изпадащите, с актив от 11 т. след 13 кръга, само че е единствено на 1 точка под чертата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР