Божана е направо обсебена от бизнесмена Петко Димитров, забелязват зрителите

...
Божана е направо обсебена от бизнесмена Петко Димитров, забелязват зрителите
Коментари Харесай

Божана вече не крие, че е влюбена в Петко! Яна в истерия

Божана е напряко захласната от предприемача Петко Димитров, виждат феновете на „ ВИП Брадър “. Шеф Кацарова непрестанно го следва по петите и показва благосклонностите си към него, шумно го поддържа по време на седмичните задачи и мазно го назовава „ шефе “.

Кулинарката е толкоз хлътнала по предприемача, че стартира да готви особено за него и да угажда на прищевките му и без срам се изляга до него в леглото.

Божана се възползва от всеки къс миг на непосредственост с Петко, с цел да го допира и да го гледа с боготворене. Той явно няма никакви сантименти към нея, само че пък се ласкае от вниманието й и я използва за задачите си в играта.

Димитров надъхва началник Кацарова против съперниците си и я употребява като обслужващ личен състав. Даже разяснява пред Ричард, че нейното предопределение в шоуто е ясно – да готви и да се върти в кухнята. Божана не чу тези думи и продължава да се суети към Петко, макар че е сериозна обвързана с рекламиста Николай Ванчев.

Не е ясно по какъв начин реагира Ники на обстановката, тъй като той отхвърля да разяснява присъединяване на обичаната си жена в риалити шоуто. Все отново надали му е прелестно да следи по какъв начин хлътналата до уши Божана, която даже не осъзнава по какъв начин наподобява в очите на феновете.

Запознати издават, че най-гневна била брачната половинка на Петко – танцьорката Яна, която напусна шоуто в самото му начало поради здравословни проблеми на едно от децата им, написа „ Уикенд “. Хубавицата се ядосвала, задето готвачката се отърква в мъжа й под предлог, че са съидейници в играта. Тя била безапелационна, че Петко и Божана няма да останат другари след края на шоуто, тъй като нищо не ги свързва.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР