Богатството на Лили Иванова, което трупа толкова година няма да

...
Богатството на Лили Иванова, което трупа толкова година няма да
Коментари Харесай

Баба-мечта: Лили Иванова оставя 12 милиона си на внуците на сестра си, но им постави условия

Богатството на Лили Иванова, което натрупа толкоз година няма да отиде напразно. Според наследството на именитата певица 12 милиона ще бъдат разпределени сред внуците на нейната сестра Магда. Лили е поддържала топли връзки с родата си през миналите години макар, че я укоряваха в противоположното. Певицата се грижела са сестра си Магда, само че пособия и на нейните две щерки, че и на техните синове.

Лили има две племенници – Мария и Радмила. Те също живеят в София. При едната от щерките си се намира и сестра й. Певицата не им гостувала постоянно, само че пък всеки ден си говорели по телефона. Внуците на Магда научили пралеля си да борави с Интернет и със смарт телефон. Те й пращали известия и я радвали със свои фотоси. Гордите родственици не пропущали концерт и изява на своята фамозна вуйна. Виждали ги постоянно на първите редове на изключително в зала 1 на НДК, предават от retro.bg. Мария и Радмила били финансово обезпечени тъй като имали положителни специалности, само че били спокойни и за бъдещето. Те били наясно, че Лили няма на кой различен да завещае парцелите си и парите. Освен на техните момчета.

Не било ясно към момента кой от двамата наследника какъв брой пари ще получи и дали ще разделят по равно парите на баба Лили. Никой не смеел да я закачи на тая тематика тъй като примата била доста докачлива. Но тя била сложила изискване децата да се изучат и да завършат висше обучение и то някъде в чужбина. Спестяванията на обичаната бг изпълнителка към 2017 г възлизали на 12 милиона. Да не приказваме за парцелите. Момчетата нямало единствено да наследят авторските права върху песните й. Които тя публично предоставила на тонрежисьора – Ангел Попов –Ачо.
Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР