[БОЕЦ] В агресивния порив да смачка критиците си прокуратурата (в

...
[БОЕЦ] В агресивния порив да смачка критиците си прокуратурата (в
Коментари Харесай

Да, да си слуга на Борисов и Цацаров е обидно

[БОЕЦ] В нападателния ентусиазъм да смачка критиците си прокуратурата (в частност тази във Видин) стигна до такава степен, че насмалко да осуети животоспасяваща интервенция във Франция на брачната половинка на деятеля и създател от сдружението БОЕЦ Георги Георгиев. Той самият е донор на жена си, само че няколко дни преди интервенцията окръжната прокурорка на Видин изненадващо решила да му наложи възбрана да напуща страната.

Особено забавни са претекстовете за това решение - по обвиняване отпреди шест месеца, че е е обидил и нанесъл лека телесна щета на чиновник от свързваната с Делян Пеевски и лоялна към държавното управление телевизия " Канал 3 ". В началото на лятото неин екип беше командирован във Видин и следеше Георгиев и брачната половинка му до степен на систематичен тормоз. Причина за него са серията сигнали, които сдружението на Георгиев подаваше в прокуратурата - и против основния прокурор Сотир Цацаров, и против Делян Пеевски.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Телевизията излъчваше по какъв начин " репортерите " й нападателно навлизат в персоналното му пространство и това на брачната половинка му, причаквайки ги пред дома и работата им. В последна сметка нервите на Георгиев не устоях и той удари един от работещите в " Канал 3 ".

Делото е взето на " специфичен доклад " и макар че сходно действие би трябвало да бъде следено от районната прокуратура, се надзирава персонално от окръжния прокурор на Видин Ваня Ненкова. Именно тя получава " докладна от Министерство на вътрешните работи ", че Георгиев (който заяви, че от началото на годината е получил 60 призовки) счита да напусне страната. Във вторник след вълна от публично отвращение прокурор Ненкова решила " чисто човешки " да вдигне възбраната.

Между другото, една от обидите, за които Георгиев е измамен под отговорност, е, че е нарекъл работещите в " Канал 3 " прислужници " на Буда (какъвто е псевдонимът на Бойко Борисов в оперативно дело, отворено от Министерство на вътрешните работи - бел. ред.) и Цацаров ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР