Боби, най-старото куче в света, почина в събота. Той беше

...
Боби, най-старото куче в света, почина в събота. Той беше
Коментари Харесай

Боби, най-старото куче в света, почина на 31

Боби, най-старото куче в света, умря в събота. Той беше на 31 години. 

Смъртта му беше оповестена от Световните върхове на Гинес, които оповестиха Боби за най-старото куче в света на 2 февруари. Боби живееше в португалското село Конкейрос. Повече от 100 души от цялостен ​​свят участваха на 31-ия рожден ден на Боби през май.

Боби беше породист Rafeiro do Alentejo, порода, известна със отбраната на добитъка, съгласно Американския киноложки клуб. Кучетата Rafeiro do Alentejo имат междинна дълготрайност на живота от 12 до 14 години. Майката на Боби, Гира, доживя до 18 години. 

Д-р. Карън Бекер, ветеринарен доктор, която се среща с Боби няколко пъти. Бекер назова Боби „ сладко момче “.

„ Въпреки че надживя всяко куче в историята, неговите 11 478 дни на земята в никакъв случай нямаше да бъдат задоволителни за тези, които го обичаха “, сподели Бекер в обява във Фейсбук. < /p>

Семейството на Боби го разказва пред Гинес като доста спокоен и разговорлив, добавяйки, че той обича да го галят и да играе с четирите си братя и сестри котки. Освен това Боби обичаше да се разхожда из фамилната плантация и да релаксира край камината в по-студените дни.

Предишният рекордьор за най-старо куче в историята беше австралийско куче за добитък на име Блуи, което живя до 29 години и 5 месеца, сподели Гинес.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР