БНТ За свой собствен дом мечтае през Новата година Спасителят от

...
БНТ
За свой собствен дом мечтае през Новата година Спасителят от
Коментари Харесай

Спасителят от влака Пловдив-Варна мечтае за дом и повече човечност

 БНТ За собствен личен дом мечтае през Новата година Спасителят от влака Пловдив-Варна. Така стана прочут Петър Бонев, който избави живота на 21-годишно момиче при случай във влака край Стара Загора и задържа причинителя на нападението. С две събития ще запомни отминаващата 2019 година роденият в пазарджишкото село Церово Петър Бонев - случката в нощния трен Пловдив - Варна и пожар в Пазарджик, при който младият мъж съумял да помогне на семейство да се избави от пламъците.

" Трябва да си добър човек, само че е нужно и малко храброст да имаш. Ако те е боязън от мечки, не отиваш в гората. Трябва да си малко самоуверен, само че и би трябвало да си много хуманен ", споделя младият мъж пред Българска национална телевизия.

Петър не се възприема като воин. Но се радва на добротата на хората, които го разпознават и поздравяват за доблестните му действия.

" Спира ме полицията, слизам аз от колата да дам документите и той ме уточни и единствено сподели - Петър Бонев, аз крещя: Да, същия. Дай да ти стисна ръка, отлично, мъжки. Тръгвам да давам аз документите, той вика: Не, не, няма потребност, давай, пътувай. Качвам се аз, потеглям, след 10 метра отново ме стопира, крещя нещо направил ли съм, да се снимаме просто с тебе, ти си доста положително момче, доста огромен воин ", споделя още Петър.

Мечтата на Петър през Новата година е да приключи къщата, която почнал да строи в родното си село и да се настани там със фамилията си.

" Искам да се оправя в живота. Малко по-добре да съм. Да си пребивавам на село със брачната половинка ми. Да изгледам крепко, хубаво дете, уповавам се да не е едно. Петър мечтае и за повече човещина - и за повече отворени сърца към другите хора ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР