bnr.bgГлавният мениджър на Етър Красимир Балъков остана доволен домакинския успех

...
bnr.bgГлавният мениджър на Етър Красимир Балъков остана доволен домакинския успех
Коментари Харесай

Балъков разкри какво е казал на Хубчев

bnr.bg

Главният управител на Етър Красимир Балъков остана удовлетворен домакинския триумф с 3:0 над Верея. Специалистът разяснява и слуховете, гласящи го за народен селекционер. " Беше обикновено да победим. Доволен съм от показаното до 70-ата минута. След това се подлъгахме по темпото на Верея. И въпреки всичко това е добър резултат за нас.

Най-важни бяха трите точки. С тези три точки съвсем си осигуряваме първото място. Ние би трябвало да печелим и да поддържаме самочувствието. Ще бъдем още по-доволни, в случай че спечелим мача във вторник. Това би било огромен триумф за Етър. Срещу Локомотив (Пд) би трябвало да сме доста съсредоточени. Опасен тим. Познавам доста добре треньора. Той мен също. Дано имаме шанс и да победим. В този миг се явява мачът на сезона за Етър. Ние сме реалисти. Дори да загубим, сезонът няма да бъде изгубен. Това е заслуга на треньорския щаб и най-много на футболистите, а и на хората, които вземат участие във финансирането на Етър. Работим всеки ден, с цел да създадем крачки напред с Етър. Засега съм удовлетворен. Но Европа е доста надалеч от нас. Нека първо си свършим работата. Пожелах триумф на Хубчев. Казах му да не обръща внимание на тези неща. Стопирахме спекулациите на часа. След това бях при тима и се разбрахме, че няма истина в това нещо. Днес на мача се видя ", добави Красимир Балъков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР